BEL MIJ TERUG | T: +31 318- 482 748

HSR Verpakkingen

Welkom bij HSR Verpakkingen, specialist in inzameling, verwerking en recycling van industriële verpakkingen. Wij kunnen bij u alle verpakkingen ophalen (zowel in Nederland als Belgie, Duitsland en zelfs Noord- Frankrijk) en op een milieuverantwoorde manier verwerken. Hierdoor kunnen wij deze producten op een zo hoog mogelijke plaats in de markt terugbrengen. De lege verpakkingen (Leeggoed, emballage) bestaan uit jerrycans, IBC's, multiboxen, pallets, folie en kunststof en stalen verpakkingen zoals tonnen, vaten, kannen, bussen en drums etc.

Deze werkwijze staat voor duurzaamheid: iets wat wij graag laten blijken in onze verwerking maar ook in onze samenwerking met klanten. HSR Verpakkingen probeert zich continu te onderscheiden door vooruit te denken en klaar te zijn voor de toekomst. Als familiebedrijf zijn wij zeer flexibel en kunnen we daarnaast snel en accuraat handelen. Door milieubewust te denken en te handelen, willen wij uw reststroom van ledige verpakkingen op een verantwoorde manier haar levensloop laten vervolgen. Hierbij spelen recycling en reconditionering een grote rol.

 

Inzameling

Wij kunnen bij u alle verpakkingen ophalen en op een milieuvriende- lijke manier verwerken. Hierdoor kunnen wij deze producten op een zo hoog mogelijke plaats in de markt terugbrengen.

Service

Service is een sterk punt van HSR Verpakkingen. Wij bieden service aan op het gebied van detachering, container plaatsing, ompakken en het optimaliseren van terreinen.

Recycling

Door milieubewust te denken en te handelen, willen wij uw reststroom van ledige verpakkingen op een verantwoorde manier haar levens- loop laten vervolgen. Hierbij spelen recycling en reconditione- ring een grote rol.